Need on toidud mida ma teen pidevalt nö kinnisilmi ja automaatselt. Enamik mu toite valmib ahjus ja selles nimekirjas toitude tegemiseks kulub maksimaalselt tund aega koos ettevalmistusega.
Hoiatus! Tegemist on 20. sajandi vanakooli roogadega, mille valmistamisel on kasutatud liha, piima, mune, jahu, suhkrut, soola, rasva ja kõike muud, mis tapab.
- kanawok.
pruunistan kergelt kanafilee, lisan peeneks hakitud köögiviljad- porgand, porru, sibul jne. Kui need on poolpehmed, siis lisan sutike kuuma vett, mille sisse pudistan wokinuudlid. Lõpuks lisan külmutatud oad- herned. Ja maitsestan. - Suvine toit. Grillitud juust. Võib süüa salatiga, aga hea mõte sinna kõrvale on ka frittata, mis on eesti keeles omlett köögiviljadega.
- Pasta erinevates variatsioonides. Lihtsalt makaronid millegagi. Canneloni või lasanje.
Lasen hakkliha pannil pruuniks, lisan peeneks hakitud köögiviljad - sibul, küüslauk, porgand, tomat. Hautan pehmeks ja lisan tomatikastme. Samal ajal teises paksu põhjaga potis sulatan suure lusikatäie võid, segan sisse lusikatäie jahu. Segan ühtlaseks ning sortsu haaval hakkan lisama piima. Määritud vormi panen kihiti lasanjeplaadid, tomatikastme, bešamellikastme ja riivjuustu.