Blogist

reede, 10. veebruar 2017

Mulgikapsad

mulgikapsad
Hea toit, mis võtab nullist tehes liiga palju aega ja seetõttu on see mu laual harvem, kui tahaks.

Ehk siis,  varu tund ja veel parem kaks, et kapsas mõnusaks küpseks ja liha pehmeks saaks. Tegelikult võib selle teha ka täiesti veganina, st lihata. Kapsas maitseb rasvaga parem, aga tõepoolest- ta ei pea ujuma searasvas, piisab õlist, milles sibulat on kuumutatud.

Pane paksu põhjaga potti oma peened hapukapsad
Kui toidad 4 inimest ja sööd seda pearoana, siis kulub kapsast
u 1 kilo hapukapsaid

Kapsaste peale  pane
ca pool klaasi odrakruupe
ca 0,5 kg liha

kalla vett peale, nii et ained on kaetud, Siputa peale soola.
Kata pott kaanega ja hauta tasasel tulel, kuni kapsad ja kruubid on pehmed. Vahepeal kontrolli veetaset.


Kui soovid lisada  sibulat.
haki sibul ja kuumuta väheses õlis ning kalla kapsaste hulka.

Maitsesta lõplikult soola- pipra-suhkruga. Ja siis söö ära.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!