Blogist

reede, 26. mai 2017

Rukkileivapaneeringus kanafilee

Leivapaneeringus kanafilee

Üks lihtne ja maitsev argiõhtu söök. Valmib minutitega. Kui saad, kasuta kindlasti just riivleiba, mitte saia. Leib annab mõnusa mõrkjas-magusa maitse.


Igale sööjale üks kanafilee.
Pane kana kilekotti või köögipaberite vahele ja vasarda õhemaks. Võid ka niisama, lõikelaua peal seda teha, aga kuna kana on õrnake, siis on pärast kõik kohad kanapudi täis.

haki peeneks kimp peterselli
Klopi kausis lahti üks muna, ja maitsesta see soola ja pipraga. 
Kasta kanatükid munasegusse ja veereta lõikelaual
peterselli- riivleivasegus.

Prae tulisel pannil õli sees mõlemalt poolt pruuniks.
Jäta seniks, kuni salatit hakid ja lauda katad, ahju järelküpsema.
Kanafilee

Võid lasta ka pannil st mitte ahjus järelküpseda, aga igasuguste šnitslite katmine kaanega ei ole  väga hea idee. Koorik muutub vesiseks.
Kui sa ei viitsi ahjuga mässata, siis pigem näe see vaev ja klopi kana võimalikult õhukeseks, siis pole järelküpsetamist vaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!