Kana seentega |
Sel aastal on palju seeni.
Kui kasutad värskeid seeni, siis
alusta seente puhastamisest. Lõigu need pannile ja kuumuta seni, kuni vesi on seentest aurustunud.
Võta iga sööja jaoks kanafilee ca 150-200 g.
Lõika filee 2-3ks viiluks.
Raputa peale soola- pipart, basiilikut ja küüslauku.
lõika filee sisse pragu ja topi sinna tomativiil
Lao fileetükid ahjuvormi
kalla juurde seened. Nelja jaoks ca 150 g/üks topsitäis
ning 400 ml vahukoort
Kui sul on, siis viska juurde ka peotäis pohli
Küpseta 175 C pöördõhuga 20-30 minutit, sõltuvalt fileetükkide paksusest
Kana seentega |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!