Blogist

reede, 23. veebruar 2018

Ahjukartulid

Ahjukartul


No ma ei tea, kas ma tõesti peaksin üles kirjutama ahjukartulite retsepti?

Nagu teada, siis hea toidu retsept on rasv. Seega head kartulid vajavad rasva. Ja aega, nagu head toidud ikka.

hangi läbikasvanud sealiha nt peekonit. Lõika see kuubikuteks/ribadeks.
Iga süüja jaoks võiks olla u 150 g liha

Võta iga sööja jaoks 2-3 kartulit. Pese puhtaks ja lõika koledad kohad välja.
Kuivata kartulid ära ning lõika neljaks või kuueks sektoriks.





Ahjukartul

sega pannil liha ja kartulid õliga, maitsesta soola ja pipraga
ning unusta vähemalt 45 minutiks ahju.
Hea oleks pöördõhk ja u 175 kraadi,.

Ühtlase pruunistumise huvides võiks kartuleid vahepeal segada.
Ahjukartul

Ja kui kartul on pehme, siis söö ära.

2 kommentaari:

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!