Ahjukartul |
Nagu teada, siis hea toidu retsept on rasv. Seega head kartulid vajavad rasva. Ja aega, nagu head toidud ikka.
hangi läbikasvanud sealiha nt peekonit. Lõika see kuubikuteks/ribadeks.
Iga süüja jaoks võiks olla u 150 g liha
Võta iga sööja jaoks 2-3 kartulit. Pese puhtaks ja lõika koledad kohad välja.
Kuivata kartulid ära ning lõika neljaks või kuueks sektoriks.
Ahjukartul |
sega pannil liha ja kartulid õliga, maitsesta soola ja pipraga
ning unusta vähemalt 45 minutiks ahju.
Hea oleks pöördõhk ja u 175 kraadi,.
Ühtlase pruunistumise huvides võiks kartuleid vahepeal segada.
Ahjukartul |
Ja kui kartul on pehme, siis söö ära.
Väga informatiivne ja huvitav blogi!!
VastaKustutatänan! ;)
VastaKustuta