Blogist

teisipäev, 17. september 2024

Caldoso, paella



Koos Pepega avastatud ( Marko ei tee oma nalja ;) ) täiusliku risotto, paella ja caldoso saladus 

Caldoso

Riis õlis kuumutada 

Lisa köögiviljapuljong

Lisa mögin (paprika, sibul, küüslauk eelnevalt keedetud)

Suurel kuumusel, sega kogu aeg.

Lõpuks lisa kalad.

 

Paella

Õli, paprikapulber, spetspasta, riis

Sega ja kuumuta

Lisa puljong

Keeda kokku 10 min, ära sega

Kui vedelik on ära keenud lisa puljongit juurde, ära sega

Puljong 1:4le

Lisa sool 

Liha( eelnevalt praetud) ja oad (või kalad)

Ära sega

Liha paella kata fooliumiga lase tõmmata 

Kala paella ei kata fooliumiga Ahjus 5 min

Välja võetud, katta fooliumiga









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!