Koos Pepega avastatud ( Marko ei tee oma nalja ;) ) täiusliku risotto, paella ja caldoso saladus
Caldoso
Riis õlis kuumutada
Lisa köögiviljapuljong
Lisa mögin (paprika, sibul, küüslauk eelnevalt keedetud)
Suurel kuumusel, sega kogu aeg.
Lõpuks lisa kalad.
Paella
Õli, paprikapulber, spetspasta, riis
Sega ja kuumuta
Lisa puljong
Keeda kokku 10 min, ära sega
Kui vedelik on ära keenud lisa puljongit juurde, ära sega
Puljong 1:4le
Lisa sool
Liha( eelnevalt praetud) ja oad (või kalad)
Ära sega
Liha paella kata fooliumiga lase tõmmata
Kala paella ei kata fooliumiga Ahjus 5 min
Välja võetud, katta fooliumiga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!