Blogist

neljapäev, 11. august 2016

Suvikõrvitsakotletid



Riivi u 2 suvikõrvitsat ja 1 kartul. Kartul on mõistlik lisada, kuna sisaldab tärklist, mis seob vett.
Sega segu vähese soolaga ja jäta nõrguma umbes 20 minutiks.

Riivi eraldi kaussi ca 50 parmesani. Soovi korral lisa ka sibulat või küüslauku.

Suvikõrvitsasegu pigista nii kuivaks kui võimalik.

Köögiviljadele sega juurde juust, 1 muna ja paar supilusikatäit jahu ning peotäis (päevalille)seemneid.
Maitsesta soola, pipra, muskaatpähkli ja basiilikuga.

Pane ahi sooja 220 kraadi juurde.
Prae pannil tulises õlis u supilusikasuurused pannkoogid . Valmis koogid pane seniks, kuni valmistad kastet, ahju järelküpsema.

Toit läheb untsu, kui
  • vett jääb liiga palju sisse. Pigista segu nii kuivaks, kui saad.
  • jahu lisa pigem rohkem, kui vähem
  • praadimistemperatuur ei tohiks olla liiga kõrge.
  • koogid tee pigem väiksemad ja kõrgemad, kui liiga laiad ja lapikud
Kui segu tuli liiga vedel, valmista pigem vormiroog. Või küpseta koogikesi ahjus küpsetuspaberil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!