Kräsupea kokk |
Meie kodus oldi selle koogi jaoks liiga laisad. Meil tehti samasugust kooki tavaliste küpsistega- heledaid ja tumedaid, vahele tavalist hapukoort ning peale kakao-suhkru-kuumavee segu.
Tehtud.
Vahusta
4 muna
4 dl suhkruga
Sõelu sisse 6 dl jahu, mille sisse on segatud
1 tl küpsetuspulbrit
Sega ettevaatlikult juurde 400 g hapukoort.
Kalla pool taignast plaadile ja küpseta 180 C juures ca 25
minutit.
Kräsupea kook |
Tumedad koogid on mõeldud alumiseks ja pealmiseks kihiks.
Hele jahtunud põhi lõika kuubikuteks ning sega
1 kg hapukoorega.
Pane segu tumedale põhjale ja kata teise tumeda põhjaga.
Kalla üle sulatatud šokolaadiga või moodusta segu
2 spl suhkrut
2 spl kakaod
sega läbi
lisa niipalju tulist vett, et segu on kallatav/määritav.
Kräsupea kook |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!