10 kõige populaasremat retsepti selles blogis

Popimad postitused: 1. Kuidas teha ise kohupiima Ma ei saa sulle kirja panna eesti toidu retsepte, kui sul pole kohupiima. Seega, teem...

neljapäev, 10. august 2017

Mustsõstralehed

Kui sul on marineeritud/soolatud ja hapendatud kurgid söödud, siis mida sa teed purgis olnud mustsõstralehtedega?

Kui sa veel ei teadnud, siis nüüd tea, et need on samuti väga head.
Erinevalt viinamarjalehtedest on nad kahjuks pisikesed, seega suupisteid rullida on üsna keeruline ja tavaliselt sul neid polegi nii palju, et kõigile jaguks.

Aga lõika ribadeks ja pane supi-salati sisse.
Praetult muutuvad lehed rabedaks ja paberjaks ja maitse muutub nõrgemaks- nii et ka kuumtöötlus on täitsa okei.

Proovi. Ja ära viska midagi ära!

Marinaadi- või soolvesi kasuta samuti ära. Sobib väga hästi seljanka, rassolniku või Kurzeme strogonovi sisse. või marineeri selles kana või liha.

mustsõstralehed

2 kommentaari:

  1. Ma olen tühjenenud kurgipurki marinaadi sisse pannud heeringat (seda fileed, mis poes pakendatuna müüakse). Saab samuti suurepärase suupiste.

    VastaKustuta

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!