Taas nii lihtne söök, et retsepti ei vaja, aga inspiratsiooniks ja meeldetuletuseks.
Ilmselgelt võid osta supikondi ja keeta kena puljongiga versiooni.
Aga kui söök on vaja valmis saada poole tunniga, tee hoopis nii.
Supi võid teha täiesti lihavaba. Kui aga soovid siiski midagi tummisemat, siis minu meelest sobivad kapsaga imehästi igasugused vorstilised. Aga miks mitte ka hakkliha või suitsuliha või...
Hea toon näeb ette, et supi sees võiks kõik komponendid olla ühe kujuga. Kuna supis on kapsas, siis võiks need olla ribad. Kui sul on olemas köögikombain ja keedad suppi suuremas koguses, siis lase juurikad näiteks läbi jämedama riivi. Väiksema koguse jaoks tuleb ise hakkida :)
Allolevast jagub 4-le.
Ilmselgelt võid osta supikondi ja keeta kena puljongiga versiooni.
Aga kui söök on vaja valmis saada poole tunniga, tee hoopis nii.
Supi võid teha täiesti lihavaba. Kui aga soovid siiski midagi tummisemat, siis minu meelest sobivad kapsaga imehästi igasugused vorstilised. Aga miks mitte ka hakkliha või suitsuliha või...
Hea toon näeb ette, et supi sees võiks kõik komponendid olla ühe kujuga. Kuna supis on kapsas, siis võiks need olla ribad. Kui sul on olemas köögikombain ja keedad suppi suuremas koguses, siis lase juurikad näiteks läbi jämedama riivi. Väiksema koguse jaoks tuleb ise hakkida :)
Allolevast jagub 4-le.