Sellest blogist leiad lihtsate koduste ja vanaaegsete eesti toitude retseptid, raamatuarvustused ning minu reiside ning matkade kirjeldused.
10 kõige populaasremat retsepti selles blogis
Popimad postitused: 1. Kuidas teha ise kohupiima Ma ei saa sulle kirja panna eesti toidu retsepte, kui sul pole kohupiima. Seega, teem...
esmaspäev, 5. september 2016
Soolauba
Mingil arusaamatul põhjusel on Põhja-Eestis põldoa defitsiit. Vahel, ja kalli hinna eest õnnestub seda hankida.
Sest põlduba on super!
Keeda uba soolaga maitsestatud vees. Meie peres on kombeks keeta uba koos kauntega.
Uba keeb umbes pool tundi, proovi kahvliga oa küpsust.
Keedetud oad kurna, saputa peale (helbe)soola. Ja naudi. Kõrvale sobib hapupiim.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Tundub väga hea ;)
VastaKustuta