Argiõhtu kiire söök. Kogu raskus on köögiviljade tükeldamises, kui kasutad külmutatud köögivilju, siis pole sedagi. Peaks jaguma neljale.
Pane veekann keema.
Kuumuta poti põhjas
Kalasupp |
üks suur hakitud porgand
2 peotäit viilutatud porrut
2 peotäit riisi (u 100 ml)
1 hakitud tomat
Kalla juurde keev vesi, lisa paar loorberilehte,
soola ja paar tera pipart
Kui sul pole kalafilee vaid luudega ja/või rookimata kala, siis lisa puljongile ka kala. Kui soovid luud-kondid -nahad pärast välja noppida on nutikas need keerata nt õhukese käterätiku/marli sisse. või siis panna nad puljongisse metallsõela sees.
Lase keema tõusta, riisu vaht ja keera tuli vaiksemaks, et supp tasakesi podiseks
Haki kuubikuteks
2-3 kartulit
kui porgand on poolpehme, lisa kartul. U 10 minuti pärast, kui kartul on pehme
lisa u 200- 300 g
forell või lõhe või mõni muu kala.
Lase supil keema tõusta ja keera siis kuumus kinni. Maitsesta supp lõplikult,
Ja söö ära.
kalasupp |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!