seenesalat |
Soolaseened pane ööpäevaks vette likku. Soovitan vahepeal vett vahetada, et soola maksimaalselt välja saada.
Külmutatud seened prae läbi ja jahuta maha.
Marineeritud seened tükelda niisama.
Umbes kausitäis seeni haki parajateks paladeks
Haki kuubikuteks 1-2 punast sibulat. Punane sibul jääb lihtsalt dekoratiivsem. Vabalt võib ka valge sibul olla.
Sega see läbi hapukoorega.
Pildistamiseks sai hapukoort natuke liiga palju. Paras on nii, et komponendid ikkagi näha jääksid:)
Sellesse salatisse sobib hästi ka õun ja/või tomat.
Aili nipp:
minu ema "värskendas" soolaseeni nii. Soolaseened töödeldi nagu tavaliselt: pesti, leotati jne. Seejärel kupatati seeni piimas, misjärel need olid nagu värsked.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!