Ma ei tea, kui " eesti" see magustoit on, aga vaieldamatult on maitselt väga hea ning väga lihtne teha. Ja kui toidus on rukkileib, siis on ikka Eesti. Eks.
Toiduainete arvestuseks tuleb endaga kokku leppida mitu kihti tahaks teha ja mida on kausis kõige rohkem.
Kui panna kolmandik leivapuru, kolmandik kohupiima ja kolmandik moosi, siis
on klaasitäies
1 suur spl moosi
1 väike spl riivitud röstitud rukkileivapuru
ja
50 g kohupiimakreemi
Kui teed seda endale, on mõistlikum osta valmis kohupiimakreem. Kui jagad ka sõbraga, sega
200 g kohupiima
50- 100 g vahukoore või hapukoorega
1 spl suhkrut
vanilliini
Ja pane klaasi, kaussi või pokaali kihiti
Toiduainete arvestuseks tuleb endaga kokku leppida mitu kihti tahaks teha ja mida on kausis kõige rohkem.
Kui panna kolmandik leivapuru, kolmandik kohupiima ja kolmandik moosi, siis
on klaasitäies
1 suur spl moosi
1 väike spl riivitud röstitud rukkileivapuru
ja
50 g kohupiimakreemi
Kui teed seda endale, on mõistlikum osta valmis kohupiimakreem. Kui jagad ka sõbraga, sega
200 g kohupiima
50- 100 g vahukoore või hapukoorega
1 spl suhkrut
vanilliini
Ja pane klaasi, kaussi või pokaali kihiti
Taani talutüdruk |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!