Kasukas |
Kogused on antud 2-4 inimese kohta. Tegelikult sõltub, milline kauss sul kodus on. Sest kasukas vajab serveerimiseks läbipaistvat nõud. Ja kausi suurusest sõltuvad kogused.
ca 100 g soolatud või marineeritud heeringat
1 hakitud sibul
1 suurem marineeritud kurk, hakitud kuubikuteks
2 keedetud hakitud kartulit
ca 100 g keedetud, riivitud peeti
1 keedetud muna
Kastmeks
1 spl hapukoort
3 spl majoneesi
marineeritud kurgi vedelikku
maitsestamiseks soola, pipart, sinepit.
Kaste peab jääma üsna vedel, et salat mõnusalt läbi tõmbaks. Ära pilti vaata- mul on tehtud spets pildistamise jaoks paksem, et kihid jääks näha.
kokku kastet u üks tassitäis.
- kausi põhja pane tükeldatud heeringas,
- selle peale tükeldatud sibul ning siis tükeldatud marineeritud kurk
- pane kiht kastet.
- järgmiseks kihiks on kuubikuteks hakitud kartul
- riivitud peet. Selle peale kalla ülejäänud kaste.
- kaunista hakitud keedumunaga
- enne sööma hakkamist lase salatil tõmmata
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!