Kuna sul on nüüd olemas kohupiim, siis on lihtne teha kohukesi.
Kuna glasuuri ümber saamine on kõige vaevalisem kogu selle protsessi juures, siis soovitan teha nn pulgakoogid.
Lase kohukestel taheneda ja söö ära.
Kuna glasuuri ümber saamine on kõige vaevalisem kogu selle protsessi juures, siis soovitan teha nn pulgakoogid.
- Aseta kohupiim sõelale riide sisse ja nõruta maksimaalselt kuivaks.
- Täiesti kuiv kohupiim sega kausis maitseainetega, lisa suhkrut ja vanilli. Mida iganes sulle maitseb. Ära suhkruga üle pinguta, kuna šokolaad on samuti magus.
- Veereta peopesade vahel pallid.
- Sulata veevannis või mikrolaineahjus (küpsetus)šokolaad. Hea, kui teed seda kõrge nõu sees nt tassis, siis on lihtsam kohukesi glasuuriga katta. Vajadusel vedelda šokolaadi rõõsa koorega, nii et ta oleks voolav.
- kasta kohupiimapallid kas hambatikuga või teelusikaga šokolaadi sisse. Sellega on päris palju mäkerdamist.
Lase kohukestel taheneda ja söö ära.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!