Kui sa pole mitte kunagi varem ise piparkoogitaigent teinud, siis nüüd on viimane aeg. See on lihtsam, kui sa arvad. Lisaks saad timmida maitse täpselt selliseks, nagu ise soovid. Lisa näiteks apelsinimahla ja riivitud koort. šokoaaditükke, martsipani, killuke chillit... .
Retsepti leiad siit. Piparkoogitaigen. Piparkoogid
Vana hea klassikaline seapraad on tänasel päval suurem väljakutse, kui sa arvad. Aga tasub ära proovida, et siis vähemalt teab. Kas on mõtet. Lihtsam versioon on panna maitsestatud liha küpsetuskotti. Maitsev ja mahlane lihatükk on garanteeritud:)
Kuidas teha seakooti, leiad juhised sellelt lingilt
Pasteediretsepti leiab siit.
Üks tõeline vanakooli eesti pidu ei möödu kartulisalatita. Niipalju, kui on perenaisi, niipalju on ka retsepte ning koolkondi. Mina teen salatit niimoodi, nagu siin kirjas, aga retsepti lõpust leiad Malli versiooni, mis on hoopis teistsugune. Mõlemad imehead.
Aga tulemus on seda väärt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!