Kes siis ei teaks, et aastavahetuse laual peab olema kala. See toob raha ja rikkust. See imeline kalapirukas oli pikka aega mu nn leivanumber. Retsept on usutavasti pärit kusagilt lehesabast.
Aga selle tegemine on nii lihtne, et retsepti pole õieti vajagi.Eesti traditsioonilised toidud – sealiha, hapukapsas, seened, salatid… on väga toitvad. Nii et tavaliselt ei jää magustoidu jaoks kõhus liiga palju ruumi… Tarretis on ideaalne ja parim jmagustoit. Kerge ja ilus. Märkus: keefir ja kirsid on mõlemad veidi hapud. Niisiis, maitse ja lisa nii palju suhkrut kui soovid.
Kirsi-keefiritarretise retsept on kirjas siin.
Lõhepirukas |
Piparkoogikook |
Piparkoogiplaadikook |
Hapukapsas |
Keefiritarretis |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!