Teistele meeldis

neljapäev, 5. oktoober 2017

Kanafilee seente ja tomatiga

Kana seentega
Lihtne argiõhtu söök.
Sel aastal on palju seeni. 
Kui  kasutad värskeid seeni, siis
alusta seente puhastamisest. Lõigu need pannile ja kuumuta seni, kuni vesi on seentest aurustunud.

Võta iga sööja jaoks kanafilee ca 150-200 g.


Lõika filee 2-3ks viiluks.
Raputa peale soola- pipart, basiilikut ja küüslauku.
lõika filee sisse pragu ja topi sinna tomativiil

Lao fileetükid ahjuvormi
kalla juurde seened. Nelja jaoks ca 150 g/üks topsitäis
ning 400 ml vahukoort

Kui sul on, siis viska juurde ka peotäis pohli


Küpseta 175 C pöördõhuga 20-30 minutit, sõltuvalt fileetükkide paksusest

Kana seentega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!