Oktoober on teatavasti viinakuu. Seega retsept veiniga:)
4 kanakintsu või- koiba
1 priske paprika
2 õuna
2 sibulat
2 tomatit
1 küüslauguküüs
100 ml valget veini
spl jahu paneerimiseks
50 g võid ja natuke õli praadimiseks
soola, pipart, rosmariini, suhkrut
4 kanakintsu või- koiba
1 priske paprika
2 õuna
2 sibulat
2 tomatit
1 küüslauguküüs
100 ml valget veini
spl jahu paneerimiseks
50 g võid ja natuke õli praadimiseks
soola, pipart, rosmariini, suhkrut
- Pane ahi sooja
- Kuumuta pannil õli.
- Veereta kanatükke soola ja pipraga maitsestatud jahus.
- Prae kanatükke kuumas õlis mõlemalt poolt. Tõsta ahjupotti.
- Lisa vajadusel pannile juurde võid. Kuumuta võis tükeldatud köögiviljad, rosmariin ja u 1 tl suhkrut
- Kalla köögiviljadele peale vein. Kuumuta. Maitse, vajadusel maitsesta täiendavalt.
- Kalla segu ahjupotti kanale peale.
- Kata pott kaanega ja küpseta ahjus 180 C 40 minutit.
- Serveeri riisiga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!