Teistele meeldis

esmaspäev, 17. oktoober 2016

Sügisene kana köögiviljadega

Oktoober on teatavasti viinakuu. Seega retsept veiniga:)


4 kanakintsu või- koiba
1 priske paprika
2 õuna
2 sibulat
2 tomatit
1 küüslauguküüs
100 ml valget veini
spl jahu paneerimiseks
50 g võid ja natuke õli praadimiseks
soola, pipart, rosmariini, suhkrut

  1. Pane ahi sooja
  2. Kuumuta pannil õli.
  3. Veereta kanatükke soola ja pipraga maitsestatud jahus.
  4. Prae kanatükke kuumas õlis mõlemalt poolt. Tõsta ahjupotti.
  5. Lisa vajadusel pannile juurde võid. Kuumuta võis tükeldatud köögiviljad, rosmariin ja u 1 tl suhkrut
  6. Kalla köögiviljadele peale vein. Kuumuta. Maitse, vajadusel maitsesta täiendavalt.
  7. Kalla segu ahjupotti kanale peale.
  8. Kata pott kaanega ja küpseta ahjus  180 C 40 minutit.
  9. Serveeri riisiga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!