Külasupp |
Kui kasutad naturaalseid kruupe, pane need vähemalt tunniks eelnevalt likku. Soovitan kasutada Baltix ( karbi sees väikesed kotikesed) kruupe, kuna need on juba eelnevalt töödeldud ja leotamist ei vaja.
Taas, mina ei valmista puljongit. Selle supi sisse sobib hästi suitsuliha nt suitsuribid, röövliribid. Aga loomulikult, ei pea liha üldse lisama.
koori ja haki kuubikuteks
1 sibul
1 porgand
2 kartulit
1 kena kaalikas
Pane vesi kannuga keema
Sulata poti põhjas lusikatäis võid. Kuumuta läbi sibul, porgand ja kaalikas ja kruubid.
Kalla peale keev vesi.
Lisa soola, loorberileht ja paar tera pipart.
vajadusel riisu vaht ja lase keskmisel kuumusel podiseda.
Lisa suitsukondid.
Kui köögiviljad on poolpehmed, lisa kartul.
Keeda, kuni kartul on pehme.
Maitsesta lõplikult.
Serveeri maitserohelise ja hapukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!