Sealiha pohlade ja sibulatega |
Vaja:
lihalõigud
võid, õli
soola, pipart, soovi korral rosmariini
sibulaviile
pohli, või muid hapusid marju
(pruuni) suhkrut
Pane ahi sooja.
Kuivata seavälisfilee lõigud majapidamispaberiga. Maitsesta soola ja pipraga mõlemalt poolt. Prae pannil tulises õlis mõlemalt poolt pruuniks.
Lisa pannile killuke võid ja kasta liha võiga.
Tõsta liha kõrvale ahjuvormi.
Kalla pannil olevasse kuuma õli- või segu sisse 1 spl pruuni suhkrut, sega. Vajadusel, kui segu on väga kuiv ja kipub kõrbema, kalla juurde väike sorts tulist vett.
Sega juurde viilutatud sibulad. Hauta, kuni sibul on poolpehme. Lisa juurde pohlad (või jõhvikad, rabarberid.. või siis kui marju pole, palsamico).
Lase pohlad kergelt kuumaks ja kalla sibula- pohla segu ahjuvormi lihale.
Küpseta ahjus seni, kuni katad laua ja hakid salati ca 10-15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!