Teistele meeldis

esmaspäev, 19. detsember 2016

Pardikoivad jõhvikatega

pardikoivad jõhvikatega
Mugava inimese nädalavahetusetoit.
Parima tulemuse saamiseks alusta eelmisel õhtul.

Kuivata pardikoivad köögipaberiga ning pane kaussi.

Lisa  4-le pardikoivale
2 küünt küüslauku, koorida pole vaja, löö kas noavarrega lapikuks või lõika viiludeks, et nad maitset annaksid
3 rebitud loorberilehte
ca pool klaasi jõhvikaid. Jõhvikad tambi vähemalt osaliselt puruks, Mõned marjad võivad jääda terveks. Kui sul jõhvikaid pole, siis pigista  u pool sidrunit. Aga, noh, eesti värk :)

Kata toidukilega, pane peale meeldetuletuseks kleeps- sool! ja pane vähemalt tunniks, või veel parem üleöö külmikusse.

Võta koivad toatemperatuurile.
Pane ahi maksimumile soojenema.
Maitsesta koivad soola ja pipraga, sega läbi.
Pane koivad ahjupotti. Õli pole vaja lisada, part on niigi väga rasvane.

Kui ahi on 220 kraadi, pane kaanega kaetud pott ahju,
ja keera temperatuur 165 kraadile.
Küpseta 3 tundi.

Tekkinud rasvaga prae näiteks kartuleid,

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!