Teistele meeldis

esmaspäev, 12. detsember 2016

Kõrvitsasalat

Minu jaoks on kõrvits viljana niigi liiga magus ja ma eelistan pigem magus- haput, kui kompotilaadset kõrvitsasalatit.

Antud kogusest tuleb u pooleliitrine purk salatit. Aega kulub ca 15 minutit + kõrvitsa hakkimine

300 g kuubikuteks hakitud kõrvitsat
1,5 klaasi vett
0,3 klaasi suhkrut
2 nelgitera
2 vürtsitera

1,5 sl äädikat 30%

Pane vesi keema ning lisa maitseained ja hakitud kõrvits. v.a äädikas
Pese purk ülipuhtaks.
Kui kõrvits on pehme, lisa äädikas, maitse.
Vajadusel lisa veel maitseid.
Pane kõrvits purki ning sulge kaanega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!