Sellest blogist leiad lihtsate koduste ja vanaaegsete eesti toitude retseptid, raamatuarvustused ning minu reiside ning matkade kirjeldused.
10 kõige populaasremat retsepti selles blogis
Popimad postitused: 1. Kuidas teha ise kohupiima Ma ei saa sulle kirja panna eesti toidu retsepte, kui sul pole kohupiima. Seega, teem...
neljapäev, 4. august 2016
Toorjuustuga täidetud kanafilee
Pane ahi sooja 220 kraadi
lõika kanafilee sisse pikuti lõhe. Maitsesta filee soola- pipraga ning pressi lõhe sisse küüslauguga toorjuust.
Lase pannil õli kuumaks. Prae filee kõikidest külgedest pruuniks.
Mässi praetud kanafilee lehttaigna sisse.
Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ca 20 minutit, kuni tainas on pealt kuldne.
Labels:
kanaliha,
retseptid,
toit,
toit/ food,
õhtusöögiks
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Ma olen väga tänulik konstruktiivse kriitika ning kasulike õpetussõnade eest!